Kontaktlinser designade för dig

Har du börjat märka förändringar i ditt seende när du fokuserar på något på nära håll? Då kan multifokala kontaktlinser vara något för dig. De är utformade för att kompensera för de åldersrelaterade synförändringar som påverkar vår syn på nära håll.

Vem kan använda multifokala kontaktlinser?

De är vanligtvis lämpliga för personer över 40 år som behöver hjälp med att fokusera på föremål på nära håll. Med multifokala kontaktlinser kan du se bra på alla avstånd eftersom de har olika zoner som gör att du kan se bra på både nära och långt håll. Så oavsett om du sitter vid en dator, kör bil, tittar på mobilen, shoppar eller läser kan du använda kontaktlinserna för alla dina synbehov. På samma sätt som med progressiva glasögon kan det ta lite tid att vänja sig vid multifokala kontaktlinser, men när du har vant dig vid dem kan du inte vara utan dem.

Om du vill veta mer om multifokala linser är du välkommen in i någon av våra butiker, så hjälper vi dig att hitta rätt kontaktlinser för dig. Du kan också titta närmare på vårt sortiment av multifokala kontaktlinser nedan.