Toriska Linser

Dailies Total1 for Astigmatism

Toriska Linser

Dailies Total for Astigmatism 1 från Alcon är endagslinser i silicon hydrogel-material, vilket är den typ av material som släpper igenom mest syre till ögonen. Med Dailies Total 1's design får du en otroligt bekväm kontaktlins som ger dig ett komfortabelt bärande under hela dagen.

Dailies Total 1 for Astigmatism är den första och enda kontaktlins som har olika material vid kärnan och ytan. Bestående av 33% vätskehalt i kärnan för att förbättra transmissionen av syre och 80% vätskehalt vid ytan för att likna ögonen normal vätskehalt – ger dig en fantastisk komfort i början så som i slutet av dagen.

Dailies Total 1 for Astigmatism endagslinser finns nu till ett förmånligt pris hos Specsavers.
 

Help block

Behöver du hjälp? Se våra hjälpsidor, kontakta oss eller ring oss på 020-747200.

easyvision linarial toric

Toriska Linser

Specsavers easyvision linarial toric daily är en endagslins som tillverkas för Specsavers av CooperVision. 
Med easyvision linarial toric daily får du bekväma linser, som dessutom korrigerar din astigmatism, till ett mycket förmånligt pris. Linserna är försedda med inbyggt UV-skydd och tillverkas med den revolutionerande Aquaform®  -teknologin. Det avancerade silikonhydrogelmaterialet som används i easyvision linarial toric daily ger en tunn och flexibel lins, med hög syregenomsläpplighet, som gör att de både ger hälsosamma ögon och en komfort som varar hela dagen.
 

Help block

Behöver du hjälp? Se våra hjälpsidor, kontakta oss eller ring oss på 020-747200.

easyvision Umere Toric

Toriska Linser

Specsavers endagslinser easyvision® Umere Toric tillverkas av Sauflon Pharmaceuticals exklusivt för Specsavers och är speciellt framtagna för personer med en astigmatism som behöver korrigeras.  

Specsavers easyvision® Umere Toric tillverkas i silikonhydrogel, ett optimalt material ur hälsosynpunkt. Linserna får tack vare detta en hög syregenomsläpplighetsförmåga, och släpper igenom mer syre till hornhinnan än konventionella toriska kontaktlinser, vilket ger högre komfort och bättre ögonhälsa. Specsavers easyvision® Umere Toric-linser ger UVA- och UVB-skydd, och Sauflons patenterade Aquagen-process garanterar ett ständigt vätbart linsmaterial under hela användningsperioden.

easyvision® Umere Toric finns endast hos Specsavers – till mycket förmånliga priser.

Help block

Behöver du hjälp? Se våra hjälpsidor, kontakta oss eller ring oss på 020-747200.