Osiris

Osiris

Brand Image

Nya märkesbågar från Osiris
1795 kr

Alla behöver vi en injektion av spontanitet och chansen att uttrycka oss – ett ögonblick där vi slappnar av och bara är oss själva för en stund. Och det är därför som du kommer att älska de nya modellerna från Osiris, exklusivt designade för Specsavers. Prova dessa fantastiska märkesbågar som kommer ge dig uppmärksamhet av helt rätt anledningar. Omöjliga att ignorera.

Detaljerna, materialvalet, och de djärva formerna passar alla som vill uttrycka självkänsla och en vilja att synas. Titan och acetat, i kombination med mörka toner av blått, rött och svart, blir en fin kontrast till detaljerna på bågarnas överkant och skalmar, samt insidorna i borstat guld.

Designen på dessa modeller handlar inte bara om stil, de är även lätta att bära och använda.

De integrerade gångjärnen från Redtenbacher är starka och hållbara, och bågarnas utformning med mjuka nässadlar och skalmar, gör att de är mycket bekväma att bära samtidigt som du ger ett elegant intryck.

Bågar för dig som tycker om livet ... och vill leva det fullt ut!

Diva

SKU 30477032

Denna anspråklösa båge i mattsvart med insida i borstad guld, låter din inre diva lysa igenom. De skickligt utformade detaljerna framhäver den feminina kattögondesignen och de matchande sidorna med den subtila Osiris logotypen håller fokus på rätt saker.

Se mer

Fiery

SKU 30477056

För look som utstrålar självförtroende är denna röda båge en perfekt match. Den röda färgen på sidorna i kombination med den moderna metallen skapar en fin balans och gör bågen extra taktil och inbjudande.

Se mer

Drive

SKU 30477162

Med inspiration från vintagelooken får du en båge som ger en snygg och modern känsla. En subtil färgsättning av Havannabruna toner och detaljer i metall. Den skimrande känslan uppmärksammar ansiktet på rätt sätt.

Se mer

Respect

SKU 30477087

Klassisk stil med moderiktiga detaljer. Den vackra fläckiga effekten av den Havanna-bruna färgen kompletteras av midnattsblå designinslag. En båge i titan som framhäver den unika ögonformen och ger ett diskret utseende.

Se mer

Unique

SKU 30477117

Denna vinklade båge kombinerar diskretion med enkelhet och ett elegant hantverk. Den mattsvarta fronten understryks av en mer glänsande svart som ramar in ögonen. De guldfärgade inslagen ger en lyxig känsla.

Se mer

Eccentric

SKU 30477179

Elegant och ambitiös, denna runda titanbåge med mattsvart borstad metallfront och midnattsblå toner andas kvalitet och passar ansiktsformer med tydliga drag. En intellektuell look som passar vid alla tillfällen.

Se mer