Våra garantier

Våra garantier

2 års produktgaranti
Alla produkter från Specsavers Optik följer normen för CE-kraven i form av kvalitet, utförande och garantier. Detta innebär 2 års garanti mot material- eller tillverkningsfel och vi byter då naturligtvis ut den felaktiga delen om så behövs. Du är alltid välkommen in till oss på Specsavers Optik för efterjusteringar eller rengöring av dina glasögon. Detta är en kostnadsfri service för dig.

Undersökningsgaranti
Det kan ta ett par veckor att vänja sig vid de nya glasögonen men om du då fortfarande upplever att de inte skulle fungera tillfredställande, meddela oss det inom 3 månader från utlämningstillfället. Då har vi möjlighet att hjälpa dig inom rimlig tid.

HeltNöjd garanti
Ett par glasögon är väldigt personliga och det är viktigt att du känner dig nöjd med dem. Vi har erfarenheten och expertisen. Om glasögonen inte fungerar eller om du inte trivs med bågen, återkom inom 3 månader så löser vi det. Om du ändå inte är nöjd får du pengarna tillbaka.

Nya progressiva glasögon
Det kan ta ett par veckor, ibland upp till en månad, att vänja sig vid nya progressiva glasögon. Om du efter det fortfarande upplever att de inte fungerar tillfredställande, meddela oss det inom 3 månader, så hjälper vi dig bli helt nöjd.

Servicegaranti
Hos Specsavers får du alltid en servicegaranti. Ibland behöver dina glasögon justeras när du har haft dem en tid. Detta är naturligt och ingår i priset hos oss. Kom bara in i butiken, så får du hjälp av våra legitimerade optiker eller optikassistenter.