Synundersökning för kontaktlinser

Synundersökning för kontaktlinser

Har du kontaktlinser bör du låta oss undersöka dina linser och ögon minst en gång per år. Det är mycket viktigt för att få ett säkert och komfortabelt linsbärande. Våra optiker kontrollerar linsernas passform och styrka samt att ögonen mår bra. Linsundersökningen ingår alltid om du har tecknat Specsavers linsabonnemang. Ordinarie pris för kontaktlinsundersökningen är 395 kr. Har du aldrig använt linser tidigare gör vi en nytillpassning, 595 kr, inkl. linsträningstid och efterbesök. 

Boka tid för kontaktlinsundersökning redan idag, du kan enkelt och smidigt boka här på hemsidan.

Du kan läsa mer, och köpa kontaktlinser online här.

Så här går det till att börja med linser

  1. Först gör en av våra leg. optiker en noggrann synundersökning av din syn och dina ögon. Vi diskuterar undersökningsresultatet och hur du tänker använda linserna. Sedan rekommenderar vi bästa linstyp baserat utifrån dina behov. Du får därefter prova hur det är att ha linser.
  2. Om du vill fortsätta med linser gör vi en noggrann efterkontroll. Ibland behöver vi justera passform eller styrka på linserna
  3. Du kan välja mellan att köpa linserna i butik eller online här på specsavers.se. Köper du online får du alltid våra bästa priser, och du kan även välja att teckna dig för Specsavers linsabonnemang, som gör att du automatiskt får dina linser hemskickade regelbundet.

Det är tryggt att köpa linser hos Specsavers, förutom att du kan vara säker på att du alltid får ett bra pris, har du också alltid tillgång vår butikspersonal och våra legitimerade optiker som hjälper dig med ev frågor eller besvär.