Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Märkesbågar från Tommy Hilfiger
2 för 1 från 1995 kr

Tommy Hilfiger är ett världsledande livsstilsvarumärke som är känt för sin klassiska, coola amerikanska stil med en twist på 'preppy-looken'. Bågarna kostar bara 1995 kr, och då ingår enkelslipade standardglas index 1,5. Dessutom kan du få ett extra par på köpet med vårt 2 för 1-erbjudande.

Frame

TH80, 1995 kr

SKU 30403758

Bågens något uppgående vinkel för tankarna till 50-talet, medan den kontrastgivande vita linjen ger den en modern känsla. En trelagers acetatfront med klassiska Tommy Hilfiger-färger kompletterar de vita skalmarna som är smyckad med den ikoniska Tommy Hilfiger-flaggan och blir ett fint avbrott mot bakgrunden.

Se bågdetaljer
Frame

TH 79, 1995 kr

SKU 30403741

Dessa marmorerade hallonröda bågar skapar garanterat uppmärksamhet. Den djupa rektangulära formen är smickrande på de flesta ansiktsformer och den ljusa acetaten gör den till ett perfekt val varje dag. Skalmarnas halvtransparenta struktur lättar upp ytterligare och den graverade logotypen står ut mot den enfärgade bakgrunden.

Se bågdetaljer
Frame

TH81, 1995 kr

SKU 30403765

Dessa bågar passar dig som är ute efter en avslappnat cool look. Den mörkblå färgen accentueras av de ikoniska Tommy Hilfiger-färgerna i tre lager på fronten och de tunna, lätta acetatskalmar som bär den klassiska flaggan.

Se bågdetaljer
Frame

TH82, 1995 kr

SKU 30403772

En uppdaterad variant på en klassisk sköldpaddsmönstrad herrbåge. Materialet är acetatplast och den runda fronten bär en nyckelhålsbrygga. Skalmarna bjuder på överraskande detaljer i form av olika materialval; närmast fronten en trälook som går över i en tunn metallskalm och avslutas med en ljusblå plast. En trendig båge, som funkar till varje tillfälle.

Se bågdetaljer
Frame

TH78, 1995 kr

SKU 30403734

Skapa en mjuk feminin look med dessa mandelformade bågar. En klassisk sköldpaddsmönstrad acetatbåge med ett smickrande transparent innerlager som ljusar upp området runt ögonen. De halvtransparenta skalmarna avslöjar metalldetaljerna som löper längst sidan och skapar en delikat look. Och den ikoniska Tommy Hilfiger-flaggan smyckar självklart skalmens utsida.

Se bågdetaljer