Spara 800 kr på progressiva glas vid köp av valfri båge från 795 kr

Progressiva glas med hög precision? Yes!

Behöver du nya progressiva glas?

Vi vet att progressiva glas kan vara dyra, men ibland behövs de verkligen. Därför är det viktigt för oss att hitta den bästa lösningen för dig. Hos oss på Specsavers gör våra medarbetare alltid en extra insats för att se till att dina ögon får den bästa omvårdnad de kan få. Vi tillpassar glasen till dina ögon med hjälp av avancerad mätteknik med teknologisk utrustning. Denna precision innebär att glasögonen är speciellt utpassade för dig. Du kan välja mellan Standard, Premium, Elite, Ultimate eller Lifestyle. Alla glasögon är tillverkade på samma sätt och är handgjorda och individuellt kontrollerade.

Köp valfri båge från 795 kr och få progressiva standardglas på köpet, eller få 800 kr rabatt vid val av annat progressivt glas.

Det är viktigt för oss att du trivs med dina glasögon och därför får du alltid 2 års garanti.Vi har ett stort urval av välkända varumärken i vårt sortiment – se några av dem nedan

Karen Millen
Karl Lagerfeld
Tommy Hilfiger
Converse
Tiger of Sweden
Red or Dead

Dina ögon och syn kan berätta mycket om din allmänna hälsa, även om du inte upplever någon skillnad. Därför är det viktigt att ögonen undersöks regelbundet.

Villkor:

Köp valfri båge från 795 kr och få progressiva standardglas (index 1,5, värde 800 kr) på köpet, eller få 800 kr rabatt vid val av annat progressivt glas. Kan inte kombineras med 2för1 eller andra erbjudanden och/eller rabatter. Gäller ej köp online. ©2020 Specsavers.