Dailies Total 1 Multifocal 90 linser

Dailies kontaktlinser – Dailies Total 1 Multifocal 90 linser
1 fri månad på linsabonnemang

Dailies Total 1 Multifocal 90 linser

Progressiva linser
90 linser
 1339,00  kr 
  • Visa
  • MasterCard

Dessa erbjudanden är aktuella:

Klicka på erbjudandet och läs mer.

Leveransinformation

Leveranstiden kan variera mellan fem till tio arbetsdagar beroende på linstyp och din leveransadress. Vi vill göra dig uppmärksam på att det för närvarande är förseningar på en del produkter. Din förväntade leveranstid syns i varukorgen när du har valt dina produkter.  

Köpvillkor

Läs våra köpvillkor

E-kort: Observera att det inte går att använda e-kort för linsabonnemang.

Detaljer

Med åldern försämras ögonens förmåga att fokusera på föremål på nära håll. Det gör att små föremål och detaljer som tidningstext blir oskarpa. Även synen på medellångt avstånd, till exempel när du tittar på en datorskärm, kan bli suddig. Det kallas presbyopi eller ålderssynthet. Med kontaktlinser kan du få hjälp att bli av med besvären. 

DAILIES TOTAL1® MULTIFOCAL har vi använt banbrytande teknologi för att skapa den första multifokala kontaktlinsen med vattengradient. Tack vare linsernas utmärkta andningsförmåga bevaras ögonens vita och fräscha utseende hela dagen, vilka utmaningar du än möter. 

Endagslinser är troligen det enklaste sättet att använda kontaktlinser. Använd dem när du behöver – på träningen, festen eller kanske hela dagen – och släng dem sedan på kvällen.

Help block

Behöver du hjälp? Se våra hjälpsidor, kontakta oss eller ring oss på 020-747200.