Replay glasögon

Märkesbågar från REPLAY

Replays signaturfärger utmärker sig i denna kollektion och visas i en serie av olika mönster, stilar och material. Replay jeans förenar stil och användbarhet och så gör också Replays bågar. Bågarna kostar bara 1595 kr, inklusive enkelslipade standardglas och ingår i Specsavers erbjudanden 2 för 1.

Replay 13

Replay 13

En röd sköldpaddsmönstrad båge med en mindre front och tunna metallskalmar, en stil som är perfekt för ett mindre ansikte. Paisleytrycket på skalmens insida och de sköldpaddsmönstrade skalmtopparna gör att bågen blir feminint mjuk men samtidigt sticker ut på ett modernt sätt. Ref.nr. 25657333.

Replay 06

Replay 06

Den djupare bågfronten ger en sofistikerad, men ändå djärv känsla. Bågen är behagligt lågmäld, med höstbruna lättviktsskalmar i metall, en svart acetatfront och det klassiska Replayröda varumärket. Ref.nr. 25657210

Replay 12

Replay 12

Den klassiska sköldpaddsmönstrade fronten, strömlinjeformad och fräck, med färgsektioner i lila gör att bågen sticker ut från mängden. Skalmarnas insidor är mönstrade med en röd söm som för tankarna till denimklädd rebelliskhet.  Fashionabel och kvinnlig, med den gyllene ”R”-ikonen på skalmtopparna. Ref.nr. 25657319.

Replay 11

Replay 11

Bågen har en rundad front i djup sammetslen röd satäng, vilket i kombination med de luxuösa gräddvita acetatskalmarna gör den mycket inbjudande. Skalmarna har ett rött blommönster, vilket ger en subtil dimension av kvinnlighet till denna stilrena båge. Ref.nr. 25657302.

Replay 15

Replay 15

En supertunn mörklila front med spännande retroform. Den mörklila färgen fortsätter ner på utsidan av acetatskalmarna, förenad med sköldpaddsmönstrad insida. Bågen är designad med inspiration av klassiska kvinnliga ikoner. Ref.nr. 25657357.

Replay 10

Replay 10

Denna minimala, eleganta båge har en metallgrå front med en härlig röd skiftning. Den är märkt med ett gyllene ”R” och har rött djurmönster på skalmarnas utsidor och denimblå insida. Den perfekta balansen mellan subtila färger och diskret form ger bågen en märkbar känsla av självsäker förfining. Ref.nr. 25657272.