Clip on solglasögon

Clip on solglasögon är ett smart och snyggt val när du vill använda solglasögon samtidigt som dina vanliga glasögon. Med clip-on solglasögon får du friheten att sätta ihop en solglasögonstil som passar dig. Det gör du enkelt genom att byta clip-on solglasögonen till en färg på glaset matchar din outfit.

Solglasögon över dina glasögon

Clip on solglasögon är en smart mekanism som gör att du kan sätta dina solglasögon ovanpå dina glasögon. På så sätt behöver du inte solglasögon i styrka, och slipper köpa nya solglasögon om din syn förändras. Detta gör dina solglasögonglas mer hållbara. Det finns goda skäl att kolla in clip-on solglasögon.

Solglasögon att sätta på vanliga glasögon

Clip-on solglasögon finns i en mängd olika former och färger. Hos Specsavers kan du hitta snygga och smidiga solglasögon att sätta ovanpå dina vanliga glasögon, som både passar din stil och dina glasögon. Sätt ihop en snygg stil med clip on solglasögon från Specsavers. Se vårt utbud här.

Hur man fäster clip on solglasögon på glasögon

Clip on solglasögon att sätta ovanpå vanliga glasögon är ett superenkelt sätt att använda solglasögon när du bär glasögon varje dag. Det är lätt att fästa klämmorna på glasögonbågen. För dina clip-on solglasögon till bågen och haka på dem tills de klickar på plats. Det kan skilja sig hur clip-on solglasögon klickas på från modell till modell. 

Redo för nya solglasögon?

Se våra aktuella erbjudanden

Se mer

Varför clip on solglasögon?

Clip on solglasögon som passar över vanliga glasögon är ett smart val som gör att du på ett smidigt sätt kan variera mellan solglas och vanliga glasögon. Detta ger dig möjlighet till UV-skydd ovanpå dina vanliga glasögon utan att behöva investera i solglasögon med styrka, eller ett par helt separata solglasögonbågar. Det kan därför vara ett bra val att investera i clip-on solglasögon.