Solglasögon för sport

Solglasögon kan vara nödvändigt för vissa sporter som utövas utomhus. Allt från cykling till skidåkning och golf kan då och då kräva sportsolglasögon. Specsavers skulle vilja hjälpa dig att hitta ett par solglasögon som är perfekta för just din sport. Så att du kan komma ut och röra på dig, även i starkt solljus. 

Cykelsolglasögon

När du är ute och cyklar i starkt solsken kan det vara en bra idé att ha ett par cykelsolglasögon från Specsavers. Då får du en skönare upplevelse på din cykeltur. Med UltraClear på dina solglasögon får du en reptålig ytbehandling med antireflex som ger dig en klarare och behagligare syn. 

Löparsolglasögon

Löpning kan göras i alla väder, men en varm solig dag är det ofta lite roligare att springa. Sådana dagar är solglasögon ett måste. Vanliga solglasögon kan dock vara jobbiga att springa med. Solglasögon anpassade för löpning kan då vara ett bra alternativ som passar fint till en solig löprunda. Kom förbi Specsavers, om du letar efter ett par löparsolglasögon. 

Golfsolglasögon

Golf är en sport där det gäller att ha kontroll på sin utrustning och ha god koncentration. Att få solen i ögonen kan försvåra spelet och därför är ett par golfsolglasögon från Specsavers ett riktigt bra val. Tilllvalet UltraDrive skyddar mot UV-ljus, minskar bländning och förbättrar kontrasterna. 

Redo för nya solglasögon?

Se våra aktuella erbjudanden

Se mer

Slipade sportsolglasögon med styrka

Använder du glasögon till vardags och behöver solglasögon till din sport? Då kan det vara en bra idé att skaffa dig ett par sportsolglasögon med styrka. Detta gör det lättare för dig att sporta i solljus utan att behöva tänka på dina vanliga glasögon och solglasögon. Letar du efter slipade sportsolglasögon? Besök din lokala Specsavers butik.