Polariserade solglasögon

Reducera bländning med polariserade solglasögon

Polariserade solglasögon gör dina ögon avslappnade eftersom de ger bra skydd mot reflekterande och skarpt solljus. Gillar du att vara ute i naturen? Om du älskar att fiska, åka skidor eller cykla – är solglasögon med polariserade glas det säkra valet. Polariserade solglasögon är multifunktionella, och fungerar i alla slags väder. Upptäck vårt utbud av cykelglasögon, fiskeglasögon och skidglasögon här. 

Polariserade glas hos Specsavers

Till skillnad från vanliga solglasögon eliminerar polariserade glas 99,9 % av bländningen från horisontella ytor som våta vägar, vatten och snö. När du väl har upplevt skillnaden kommer du aldrig mer vilja använda vanliga solglasögon. Hos Specsavers kan du köpa polariserade glas till dina solglasögon för endast 1100 kr - i mängder av olika färger. 

Se alla solglasögon.

Varför polariserade solglasögon?

Älskar du att idrotta utomhus? Är du ofta vid vattnet eller går långa promenader? Här är fem bra anledningar till varför du bör välja polariserade solglasögon. 

  1. De gör inte bara färgerna mer levande, de gör också din syn klarare. 
  2. De är bra för allt från bilkörning till utomhusaktiviteter.
  3. De hjälper till att minska påfrestningar på ögonen.
  4. De tar bort bländning från solen.
  5. De ger 100% UV-skydd. 

Polariserade solglasögon för fiske

Sportfiskare kommer närmare naturen än de flesta. Många timmar vid vattnet innebär också att du måste ha rätt utrustning, så att du skyddar dina ögon samtidigt som du får den bästa upplevelsen. Hos Specsavers har vi fokus på kvalitet, därför har vi samlat några av de allra bästa och kvalitetssäkrade Polaroid-fiskeglasen, som lämpar sig bäst för fiske. Vi har både fiskeglasögon med och utan styrka. 

Redo för nya solglasögon?

Se våra aktuella erbjudanden

Se mer

Visste du att…

80% av dina sinnesintryck går genom din syn. Dina ögon spelar en stor roll för hur du upplever världen omkring dig, så det är viktigt att hålla dem friska. Med tiden kan din syn och dina behov förändras utan att du märker det. Vi rekommenderar därför regelbunden synundersökning för att upptäcka och kanske till och med förebygga problem med din syn.