Oskarshamn

Av 5 möjliga är det genomsnittliga kundbetyget för denna butik
4.5

Frejagatan 1, 572 30 Oskarshamn

Få vägbeskrivningar

04 911 3810

Boka synundersökning

Synundersökning 1 kr

Fram t.o.m. den 1 september 2019 får du, vid köp av glasögon som finns från 395 kr, en utförlig synundersökning av en av våra legitimerade optiker för endast 1 kr (ord. pris 345 kr). Gäller endast i utvalda butiker. Kan kombineras med 2för1, men inte med andra erbjudanden eller rabatter. ©2019 Specsavers.

Med denna kupong får du just nu en utförlig synundersökning för endast 1 kr, vid köp av glasögon som finns från 395 kr. Skriv ut eller visa upp kupongen på mobil/platta i din butik.

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag

Service i butiken

Ytterligare information

E-mail: oskarshamn@specsavers.se Vi svarar på e-mail så snabbt som möjligt, för brådskande ärenden vänligen kontakta oss via telefon. Välkommen till Specsavers Optik i Oskarshamn. Vi erbjuder professionell synundersökning för glasögon och kontaktlinser av legitimerade optiker. Vi har ett stort sortiment glasögonbågar och linser till låga priser, och vår kunniga personal hjälper dig hitta just de bågar/linser du behöver.

Kundrecensioner

Trevlig och kunnig personal.

Else-Marie, Oskarshamn

Blir väl omhändertagen och ett bra vänligt bemötande.

Weine, Oskarshamn

Får snabb tid till synundersökning, utmärkt service, bra priser, lagom med bågar att välja mellan och bra utbildad personal.

Petra, Oskarshamn

Boka synundersökning
Vi som jobbar här
Jenny Solberg
Jenny Solberg

Butiksägare

Leg. Optiker

Patricia Stavervik
Patricia Stavervik

Butiksägare

Leg. Optiker