Kontaktlinser

Spara pengar på att handla online

Specsavers ambition är att ständigt kunna erbjuda bästa möjliga pris på samtliga produkter. Vi jämför våra priser med branschens riktmärken, så att vi säkert vet att vi inte bara säljer de bästa kontaktlinserna på marknaden, utan också har mycket förmånliga priser.

Hitta dina kontaktlinser

Vi har f.n. kontaktlinser från Ciba Vision, CooperVision, Johnson & Johnson och Bausch & Lomb, såväl som Specsavers easyvision-linser. Om du inte hittar den önskade produkten är du välkommen att skicka ett mail till kundservice@support.specsavers.se Vi hjälper dig gärna!

Spara pengar med Specsavers easyvision-linser

Specsavers easyvision-linser är tillverkade för Specsavers av några av världens främsta linstillverkare. I flera fall kan vi erbjuda linser som är identiska med märkesprodukterna, med exakt samma kvalitet och samma specifikationer, men som säljs i våra egna förpackningar och till lägre pris. När sådana alternativ finns visas länken "säljs även som Specsavers easyvision..."  på produktinformationssidan. Klicka på länken för att beställa, så får du en produkt som motsvarar märkesprodukten, samtidigt som du sparar pengar.

Beställer jag linserna i par eller per öga? 

Du beställer linser "per öga". När du väljer linser visas vilka kvantiteter som finns att köpa och hur länge de förväntas räcka, baserat på normal användning. T.ex. för endagslinser:  "1 förpackning/1 månad/30 linser" eller "1 förpackning/3 månader/3 linser", om det handlar om månadslinser. 

Hur fungerar efterkontrollerna?

Att ta hand om dina ögon är vår högsta prioritet. Våra erfarna optiker kan hjälpa dig om du behöver en synundersökning, ett kontaktlinsrecept eller en efterkontroll. Kontakta din närmaste butik